Familie Hockey Toernooi

zondag 19 mei 2024   |   09:00 - 23:00   |   HCAS

Beste hockeyvrienden,

Na het fantastische familiehockeytoernooi van vorig jaar is het komend jaar weer tijd voor een nieuwe editie van het familiehockeytoernooi. We presenteren jullie:

Familiehockeytoernooi 2024: The Bingewatchers

Dit jaar zal het evenement wederom plaatsvinden op eerste pinksterdag,

Zondag 19 mei 2024!

We zouden het leuk vinden als iedereen net als vorig jaar weer zo zijn best doet om een leuke teamnaam met bijpassende outfit te bedenken. Denk dit jaar aan al je favoriete series/films op Netflix, Prime, HBO, Disney+ en Videoland, bijvoorbeeld The Peaky Blinders, La Casa de Papel, Paw Patrol en Frozen, maar denk vooral outside the box.

Het familiehockeytoernooi heeft zoals de meesten van jullie al weten het doel om een hele dag gezellig en sportief met hockey bezig te zijn. Dit toernooi is echt voor iedereen, jong en oud, hockeyer en niet-hockeyer. Een team bestaat uit minimaal 8 spelers waarvan minstens 2 lid van HCAS. Van toepassing zijn de spelregels van de KNHB voor 8-tallen hockey. De dag zal beginnen om 10:00 en om 17:00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden met aansluitend eten en een avond live muziek.

Dus trommel je ooms, tantes, neefjes, nichtjes, opa's, oma's, maar ook buren en kennissen op om een team samen te stellen en geef je op via bijgevoegd inschrijfformulier. Retourneer dit naar[email protected]

Met vriendelijke groet,

De FHT-organisatie,

Tim Valks, Floor Wismans en Mirthe Deimann